Hamarosan ismét kapát ragadnak a celebek: visszatér a TV2 népszerű reality-je

Demcsák Zsuzsa TV2 Gáspár Zsolt Farm VIP
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszatér a TV2 népszerű műsora, a Farm VIP, amelyben a legkényesebb celebeknek is dagonyáznia kell.

November 22-től minden hétköznap este látható lesz a TV2-n a Farm VIP vadonatúj évada. A műsorban az otthon kényelmét, a hétköznapi rutint és a technikai eszközöket hátrahagyva költöznek be a hírességek egy birtokra.

A régi idők világába csöppenve egy önállátó gazdaságban kell megteremteniük a napi betevőt, miközben vadonatúj termelési feladatokban és erőt próbáló ügyességi játékokban is győzelemre kell vinniük a csapatukat.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Sárga színekben Erdélyi Mónika, Heatlie Dávid, Henry Kettner, Papadimitriu Athina, Oláh Gergő, az Exatlon 2021 női döntőse, Buzás Dorottya, valamint a csapat sportoló sztárpárja, Póth Dia és Gyepes Gábor küzd majd.

A pirosak nyolcasát Bódi Sylvi, Kammerer Zoltán, Schmuck Andor, Singh Viki, a zeneszerzőként tevékenykedő Fehér Holló, a Luxusfeleségek sztárja, Nagy Noémi, valamint Jolly és párja, Szuperák Barbi erősíti majd.

A műsorvezetők szerepében idén is Demcsák Zsuzsát és Gáspár Zsoltit láthatják majd a nézők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.