"Nagyon buta vagy" - ömlik a mocsok Csobot Adélra: ezen akadtak ki teljesen az emberek

X-Faktor Csobot Adél mentor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csobot Adél döntéseivel nagyon nem értenek egyet a kommentelők: az énekesnőt élesen bírálják.

Az X-Faktor 10. évadában Csobot Adél az egyetlen női zsűritag, döntéseivel azonban a mentortársai nem értenek mindig egyet. Az énekesnő a zenekarokat kapta, és Gáspár Laci fennhangon bírálta Adél választásait, és gúnyolodva hozzátette, hogy legalább idén olyanok is kapnak esélyt a műsorban, akik eddig nem, a leghamisabbak. Ugyan Adél csúnyán visszaszólt, úgy tűnik, hogy a kommentelők sem elégedettek Adéllal.

Csobot Adél renegteg negatív kritikát kap Forrás: RTL Klub

"Semmi keresnivalód a mentorok között, szakmai közöd a zenekarokhoz egyenlő a nullával."

"Bár hallgatnál a többiekre..."

"Gratulálok. Elértél valamit... legrosszabb mentor ezalatt a 10 év alatt."

"Adél, miért vagy ilyen hülye? Remélem jövőre nem hívnak mentornak."

"Kedves Adél! Nagyon szép vagy, de neked a mentorok között semmi keresnivalód nincs. A döntéseid borzalmasak, neked az az èneklès tetszik ami hamis. Nincs hozzá érzéked. Nagyon buta vagy."

"Rossz nézni amit csinalsz, ha nem értesz hozzá legalább hallgatnál a többi zsűrire, akinek nem botfüle van... szegény jelentkezőkből csinálsz hülyét."

"Kár volt neked adni a zenekarokat, szegények vágóhídra vannak küldve, nem értesz hozzá."

"Közöd nincs az egészhez. Ez nyilvánvaló. Élvezd ki az utolsó évadodat a műsorban. Nem is értem mi az, ami miatt úgy érezted, hogy alkalmas vagy erre a szerepre."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.