Hátborzongató felvételt rögzített a biztonsági kamera: kiderült, UFO repült a ház felett - Videó

Forrás: YOUTUBE -
repülő csészealj Anglia fény videó UFO
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy angliai ház biztonsági kamerája rögzítette a felvételt, amin hátborzongató fényjáték látható. A sötét égbolton egyszer csak megjelenik három vibráló fénypont, amik háromszög alakban lebegtek egyre közelebb.

A neve elhallgatását kérő háztulajdonos közzétette a videót, amin jól látható, hogy a három fénypont a semmiből tűnik fel, majd szépen lassan jobbról balra mozogva elhagyja a kameraképet. A férfi elmondta, hogy a kamerával összekötött telefonos applikáció értesítést küldött arról, hogy szokatlan mozgást érzékel a bejárat előtt - írja a Bors.

Illusztráció Forrás: YOUTUBE

Az ijesztő esemény október 23-án történt, a férfi pedig utánajárt, és megtudta, hogy aznap este nem járt repülőgép a háza felett. A repülőknek ugyanis előre bejelentett útvonalon kell haladniuk a légtérben, így minden mozgásuk nyomon követhető. A repülő tárgyat még mostanra sem sikerült beazonosítani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.