Meggyilkolták az anyját, erőszakkal fogva tartották, most mégis a magyar lányt körözi a rendőrség

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság horror bűnügy tragédia fogva tart körözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sorscsapások sorozatát kellett már eddig is elviselnie egy magyar lánynak, az élet azonban továbbra sem kíméli őt. Még nincs húszéves, de egy filmre is elegendő szörnyűség történt meg vele.

A kaposvári Sz. Napsugár 15 éves volt, amikor apja a szeme láttára berontott otthonukba és több késszúrással brutálisan kivégezte az édesanyját. A lány testvére rögtön elbújtatta a húgát, és azonnal megpróbált segíteni haldokló édesanyján, a felbőszült apa azonban ekkor a fiát is megszúrta. A férfi ezután kirohant a kertbe, ahol öngyilkos lett.

A fiúnak nagy nehézségek áran, de sikerült feldolgoznia a tragédiát, húga viszont nem volt ilyen szerencsés helyzetben. A szülők halála után nagymamájukhoz kerültek, ám Napsugár úgy döntött, önként nevelőotthonba költözik, mert csak így lesz képes maga mögött hagyni a tragédiát. Az árvaházban rossz társaságba keveredett, egy bűnbanda Németországba vitte őt és erőszakkal fogva tartotta.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

A lányt ismét a bátyja mentette meg, hosszas szervezgetés után sikerült elérni, hogy Napsugár újra Magyarországon lehessen. A kálvária azonban ezzel nem ért véget, a rendőrség ugyanis most elfogatóparancsot adott ki ellene. Az információk szerint kiskorú veszélyeztetése miatt keresik a lányt, ám többen is állítják, hogy ez csak egy rosszindulatú rokon ármánykodása lehet.

"A rendőrségi ügyével kapcsolatban semmit sem szeretnék mondani, megígértem a nyomozóknak, hogy hallgatok. Azt azonban fontosnak tartom, hogy a testvérem egy nagyon jó és érzékeny ember, aki velem együtt sok borzalmon ment keresztül, ami az egész további életünkre rányomja a bélyegét" - mondta a Blikknek Napsugár testvére, Szilveszter, aki ő maga sem tudja, merre bújkálhat most a húga.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.