Sorscsapások sorozatát kellett már eddig is elviselnie egy magyar lánynak, az élet azonban továbbra sem kíméli őt. Még nincs húszéves, de egy filmre is elegendő szörnyűség történt meg vele.

A kaposvári Sz. Napsugár 15 éves volt, amikor apja a szeme láttára berontott otthonukba és több késszúrással brutálisan kivégezte az édesanyját. A lány testvére rögtön elbújtatta a húgát, és azonnal megpróbált segíteni haldokló édesanyján, a felbőszült apa azonban ekkor a fiát is megszúrta. A férfi ezután kirohant a kertbe, ahol öngyilkos lett.

A fiúnak nagy nehézségek áran, de sikerült feldolgoznia a tragédiát, húga viszont nem volt ilyen szerencsés helyzetben. A szülők halála után nagymamájukhoz kerültek, ám Napsugár úgy döntött, önként nevelőotthonba költözik, mert csak így lesz képes maga mögött hagyni a tragédiát. Az árvaházban rossz társaságba keveredett, egy bűnbanda Németországba vitte őt és erőszakkal fogva tartotta.

IllusztrációForrás: Shutterstock

A lányt ismét a bátyja mentette meg, hosszas szervezgetés után sikerült elérni, hogy Napsugár újra Magyarországon lehessen. A kálvária azonban ezzel nem ért véget, a rendőrség ugyanis most elfogatóparancsot adott ki ellene. Az információk szerint kiskorú veszélyeztetése miatt keresik a lányt, ám többen is állítják, hogy ez csak egy rosszindulatú rokon ármánykodása lehet.

"A rendőrségi ügyével kapcsolatban semmit sem szeretnék mondani, megígértem a nyomozóknak, hogy hallgatok. Azt azonban fontosnak tartom, hogy a testvérem egy nagyon jó és érzékeny ember, aki velem együtt sok borzalmon ment keresztül, ami az egész további életünkre rányomja a bélyegét" - mondta a Blikknek Napsugár testvére, Szilveszter, aki ő maga sem tudja, merre bújkálhat most a húga.