Elhunyt a magyar színésznő: színháza közölte a temetésének időpontját

Csűrös Karola búcsú Madách Színház temetés gyász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csűrös Karola november 24-én hunyt el, az egész ország gyászolja. A Madách Színház közölte a temetés időpontját.

Csűrös Karola november 6-án ünnepelte 85. születésnapját, a Madách Színház pedig november 24-én a színművésznő halálát jelentette be közösségi oldalán.

A Madách Színház tegnapi posztjában közölte a legendás színésznő temetésének időpontját:

"A Család és a Madách Színház szomorú szívvel tudatja, hogy CSŰRÖS KAROLA Érdemes Művész, a Madách Színház színművészének búcsúztatása 2021. december 7-én 14.30 órakor lesz a Farkasréti Temető Makovecz ravatalozójában" - írja a színház a Facebookon.

Horváth Ádám két évvel ezelőtti halála után Csűrös Karola zárkózottabb lett. 2020 tavaszán eltört a térde, majd életveszélyes állapotban került kórházba, mélyvénás trombózis alakult ki a lábában. Állapota nagyon lassan javult, ami annak a mélységes gyásznak is köszönhető volt, amit férje elvesztése okozott.

November 24-én érkezett a hír, hogy Csűrös Karola elhunyt. A színésznőt ápolónője találta meg, éjszaka, álmában távozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.