Már második hete tart a farmos kalandreality, amiben ismert emberek próbálnak helyt állni a falusi környezetben. Ha nem okozna elég nehézséget a puritán környezet, a balhékkal csak tovább nehezítik saját dolgukat.

A szerdai tagcsere egy-egy érintettje még mindig sérelmezi a történteket, a csütörtöki termelési verseny eseményei pedig tovább feszítik majd a húrt a Farm VIP ma esti adásban a TV2-n.

Mónika például továbbra is személyes sértésként éli meg, hogy ő volt a sárgák egyik kiválasztottja.

„Okozott egy rossz érzést, hogy a sárgák a távozásom mellett döntöttek; a pirosak viszont annyira kedvesen fogadtak, hogy egyből melegség járta át a szívemet. Az egyik oldalról elküldenek, hogy te itt nem kellesz, míg a másik oldalán azt mondják, hogy nekünk te kellesz" – nyilatkozta csalódottan Mónika.

Mónikát nagyon megviselte, hogy kiszavazták a csapatbólForrás: TV2

Bódi Sylvi Noémivel kapcsolatban érez csalódottságot: „Nem tudom Noémi reakcióit mire vélni, de az is megfordult a fejemben, hogy lehet igazság abban, amire korábban Barbi utalt, hogy vigyázzak Noémivel, mert ő néha így, néha úgy...nekem óriási csalódás."

Hogy pontosan mi miatt csalódott Sylvi, hová fajulnak az ellentétek a két csapat között, miként illeszkednek be az új csapattagok és mi történt pontosan a termelést segítő játékon, az ma este kiderül a TV2-n.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!
Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!