Botrány a Farm VIP-ben: Jolly szerint undorítóan beszéltek róla csapattársai

Forrás: Jolly / Instagram -
Jolly és Barbi Farm VIP Jolly botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mulatós sztár lett a TV2 farmos realityjének harmadik kiesője. Jolly párjával, Barbival együtt ment be a műsorba, ám most csak a férfinek kellett távoznia. Kedvese egyedül küzd a főnyereményért.

Jolly a kiesése után szembesült azzal, milyen stílusban beszéltek róla és párjáról saját csapattársai. A műsorban mutatott kisfilmeket ugyanis a játékosok menet közben nem láthatják.

„Őszintén meglepett, hogy a Farm-gyűlésen négy jelet is kaptam, az indokok pedig még inkább. Akkor nem tudtuk, hogy a kisinterjúkban miket mondanak rólunk a többiek. Meglepődve hallgatjuk vissza a csapattársak véleményét. Olykor undorítóan beszélnek rólunk, ami nagyon kiábrándító, jobb is, hogy nem kellett több időt a játékban töltenem" – kezdte a Borsnak az énekes.

Jollyt és kedvesét több támadás is érte azért, mert sokat voltak együtt, sőt nem voltak szégyellősek és szerelmeskedtek is a műsorban. Ezeket pedig nem hagyta szó nélkül a piros csapat.

Forrás: TV2 Sajtószoba

Az énekesnek rosszul esett, hogy őket azért támadták, mert egy párként vettek részt a játékban, míg az ellenfél csapatban "készségesen elfogadták", hogy Póth Dia és Gyepes Dávid szintén egy párt alkotnak.

„Ha újra kezdhetném, inkább a másik csapatot választanám! Nem volt szerencsém, így az emberekben is csalódtam" – zárta Jolly, akinek kedvese, Barbi továbbra is versenyben van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.