Majka túlment minden határon - Követői keményen beszóltak felelőtlensége miatt

sebesség Majka biztonsági öv rapper száguldás autó vezetés Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka garantáltan nem számított arra, hogy legutóbbi Instagram-bejegyzése ekkora kommentcunamit fog elindítani. Követői kőkemény kritikával illették a rappert. 

Majoros Péter, művésznevén Majka élete sokszor nyúlik éjszakába, legyen szó koncertekről, fellépésekről, vagy kedvenc hobbijáról, a pókerezésről. Múlt éjszaka Instagram-bejegyzésében egy vezetés közben készített fotót osztott meg, amely a hozzászólok között elsősorban aggodalmat, de felháborodást is keltett.

A kommentelők észrevételeket tettek Majka kissé sem szabályos vezetésére: a fotón látszik, hogy a rapper nem becsatolt biztonsági övvel, és 149km/h sebességgel száguld.

"Egy biztiövet pattintanék, akármilyen ciki is" - kapta a nyers megjegyzést fotója alá, bár a rapper mindenkit megnyugtatott, hogy attól, mert nem látszik, be van csatolva az öve.

"149? Még a sebességkorlátozó is világít mellette..." - írták rosszallóan Majkának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.