Nem bírta tovább: önként távozott a képernyőről a TV2 sztárja

Demcsák Zsuzsa Szuperák Barbara Farm VIP Jolly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szuperák Barbinak a játék kezdetétől sok konfliktusa volt a Farm VIP többi szereplőjével. A többiek azonban a farmgyűlésen nem őt, hanem párját, Jollyt küldték párbajra, amit az énekes el is veszített. Barbi ezt követően a másik csapatba került, de ott sem sikerült beilleszkednie, így meghozta a döntést: hazamegy. 

„Nagyon hiányzik most jelenleg a párom. Nagyon sok feszültség volt most az elmúlt időszakban a csapattársak között. És igen, nekem van egy lelkivilágom, és ezt én nem bírom elviselni. Én egy nagyon erős nőnek ismerem magamat, viszont vannak határok. És nem tudom, hogy így, ilyen formában szeretnék-e itt maradni" – nyilatkozta Barbi, aki nem tudta elképzelni, hogy napokig-hetekig párja nélkül éljen egy olyan közegben, ahol nem szeretik. A hírt, hogy a 22 éves játékos feladta a versenyt Demcsák Zsuzsa közölte a többiekkel a csütörtöki adásban.

Barbi kamerák előtt mondta el, hogy érezte magát a Farmon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.