Egy brit nő még szeptemberben élte át azt a megmagyarázhatatlan, de csodálatos élményt, amivel most állt a nyilvánosság elé.

Caron Ara épp egy sövényekkel szegélyezett úton biciklizett este, amikor Wiltshire városának egén furcsa, narancssárga fényekre lett figyelmes. Azonnal megállt, leszállt a kerékpárról és videózni kezdett. A nő az elmondása szerint egyből tudta, hogy nem ember alkotta dolgokat lát, gyanúja pedig beigazolódott, amikor 15 űrhajó jelent meg az égen.

IllusztrációFotó / 123RF

A hölgy integetni kezdett a flotta felé, és azt gyanítja, hogy észrevehették őt, mivel ezután néhány a narancssárga fényből eltűnt. A hajók közül viszont kettő leereszkedett oda, ahol ő állt, és egy másik sárga fény is megjelent a közelében. Alig pár méterre volt csak tőle, a nő pedig megérezte a hajóból áradó energiát.

Ösztönösen behunytam a szemem. Amikor újra kinyitottam, a mellettem lévő hajó már láthatatlanná vált. A többi még néhány métert lebegett a fejem felett, majd felszálltak az égbe és egyszerűen eltűntek

– idézte a visszaemlékezést a DailyStar, ami a nő szerint csodálatos élmény volt. Caron szerette volna rendesen megörökíteni a találkozást, de a sokktól nem volt képes videózni, a keze is remegett, így csak egy homályos fotót tudott készíteni.

A képet itt nézhetitek meg.