"Lebegtek a fejem felett" - testközelből látott űrlényeket egy brit nő: integetett is nekik, majd eltűntek

űrlény UFO Harmadik típusú találkozások űrhajó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy brit nő még szeptemberben élte át azt a megmagyarázhatatlan, de csodálatos élményt, amivel most állt a nyilvánosság elé.

Caron Ara épp egy sövényekkel szegélyezett úton biciklizett este, amikor Wiltshire városának egén furcsa, narancssárga fényekre lett figyelmes. Azonnal megállt, leszállt a kerékpárról és videózni kezdett. A nő az elmondása szerint egyből tudta, hogy nem ember alkotta dolgokat lát, gyanúja pedig beigazolódott, amikor 15 űrhajó jelent meg az égen.

Illusztráció Fotó / 123RF

A hölgy integetni kezdett a flotta felé, és azt gyanítja, hogy észrevehették őt, mivel ezután néhány a narancssárga fényből eltűnt. A hajók közül viszont kettő leereszkedett oda, ahol ő állt, és egy másik sárga fény is megjelent a közelében. Alig pár méterre volt csak tőle, a nő pedig megérezte a hajóból áradó energiát.

– idézte a visszaemlékezést a DailyStar, ami a nő szerint csodálatos élmény volt. Caron szerette volna rendesen megörökíteni a találkozást, de a sokktól nem volt képes videózni, a keze is remegett, így csak egy homályos fotót tudott készíteni.

A képet itt nézhetitek meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.