Megszólalt Kóbor János 14 éves lánya: "Még nem tudtam felfogni, hogy soha többé nem fog hazajönni”

halál Kóbor János megszólalt tragédia Kóbor János lánya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kóbor János, az Omega frontembere rövid betegség után, december 6-án hunyt el. A 78 éves zenész lánya, Léna a közösségi oldalán törte meg a csendet. 

Kóbor János lánya, a még csak 14 éves Léna megtörte a csendet, és közösségi oldalán a következő sorokkal búcsúzik a zenészlegendától:

Kóbor János és családja Forrás: Kóbor Léna

"Már az angyalok vigyáznak szeretett Édesapukámra fent a mennyben. Minden olyan gyorsan történt... Még nem tudtam felfogni, hogy soha többe nem fog hazajönni, és átölelni. Nagyon nehéz most megfogalmaznom, hogy milyen érzések kavarognak bennem... Hirtelen, egy nagy üresség támadt a szívemben, és az idő lassabban kezdett el telni. Minden napom egy érzelmi hullámvasút" – írja fájdalmas sorait Léna.

Búcsúját így folytatta a fiatal lány:

"Hálás vagyok a Jó Istenkének, hogy ennyi éven keresztül együtt lehettünk! Már most nagyon hiányzol! De tudom, hogy majd egyszer úgyis fogunk még találkozni! Addig is, ha le tudsz jönni hozzánk néha, tedd meg kérlek! Adj néhány jelet, hogy jól vagy."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.