Az X-Faktortól ezúttal ByeAlex egyik versenyzőjének kellett búcsúznia, de a mentor szerint ez a döntés nem volt teljesen igazságos. 

Az X-Faktor legutóbbi döntőjében ByeAlex két versenyzője került a veszélyzónába, Alee és Mehringer Marci. Azt, hogy közülük ki maradjon bent, a nézők döntötték el, végül Alee kapott még esélyt a bizonyításra és a győzelemre. Marci pedig távozott, de nem csalódottan.

ByeAlex nem érzi igazságosnak a döntéstForrás: Instagram/byealexittvan

"Jól vagyok, és megmondom őszintén, számítottam arra, hogy én esek ki. Sok volt már a hajtás, és bár szerettem volna önmagamat és a céljaimat megvalósítani, nem úgy sült el, ahogyan terveztem" - mondta a Blikknek az énekes, aki nem adja fel az álmait: azzal, hogy zenélt és megismerték az emberek, megkapta a kezdő lökést. Habár a fiú nem szomorú, ByeAlex nem tarja igazságosnak a kialakult helyzetet, vagyis azt, hogy az ő két versenyzője került a veszélyzónába. 

Nem volt igazságos a mentortársaim részéről, de nem akarom őket rossz fényben feltüntetni. Kicsit úgy tűnt, mintha ők direkt nem ültették volna le a srácokat, mert akkor egyértelmű, hogy az én versenyzőim közül esik ki valaki. Úgy érzem, ha Marci valamelyik lánnyal, Kamillával vagy Paulinával állt volna ott, akkor kiejti őket. Biztos voltam benne, hogy Alee nyer majd, ezért nem lepődtem meg, hogy Marci búcsúzott. Szerintem Alee a legérdemesebb a győzelemre, és ha mégsem ő lesz a befutó, akkor Paulina a favorit" - mondta Alex.

Az X-Faktor mentorai miatt már a műsor elején botrány alakult ki. "Hol van a tehetség, a hang szerepe ebben a szennyben?" - tették fel a kérdést a nézők.