Gyilkossággal vádolt bátyjáról vallott Curtis: elmondta, milyen bizonyítékai vannak a rendőrségnek

Forrás: TV2 -
Curtis bátyja Katzenbach-gyilkosság Katzenbach Imre Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis megtörte a csendet és nyilatkozott gyilkossággal vádolt bátyjának ügyéről. Szerinte testvére ártatlan.

Curtis hosszú idő után először beszél bátyja gyilkossági ügyéről. A férfit azzal gyanúsítják, hogy társaival megölték és elásták Katzenbach Imrét, az MTK egykori játékosát. Az üggyel négy embert hoztak összefüggésbe, és a gyanú szerint azért kellett az egykori focistának meghalnia, mert megszökött félmilliárd forinttal. Curtis most elmondta, szerinte a testvére nem tudna megölni egy embert.

Curtis szerint testévre nem tudna megölni egy embert Forrás: TV2

"Én nem tudom elképzelni róla, hogy ő bármikor is meg tudna, vagy meg tudott volna ölni egy embert" - mondta Curtis. Szerinte bátyja ártatlanul ül börtönben.

"Voltak hírek, amikben az volt, hogy a bátyám DNS-ét megtalálták, ez sem igaz. Nem találtak DNS-t, semmilyen bizonyítékot nem tudnak fölmutatni a testvérem és a másik két ember ellen, egyedül ennek az embernek a szava van" - mondta Curtis a Tényeknek. Ezzel pedig arra utalt, hogy bátyjáékat egy már börtönben ülő, a gyilkossággal korábban is összefüggésbe hozott H. Attila adta fel a rendőrségnek. Ezt a férfi ügyvédje is elismerte.

"Nincsen bizonyíték a tesómék ellen, és egy olyan embernek a szavára adnak, aki a mai napig börtönben van és börtönben is volt, és egyábként is, már ezelőtt meg lett gyanúsítva ezzel a gyilkossággal. Bízom benne, hogy a bíróság úgy fog dönteni, hogy már karácsonyra itthon van a testvérem" - tette hozzá a rapper.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.