"Dávid kegyetlen volt velem" - drámai beszélgetés után a Nagy Ő faképnél hagyta partnerét

Forrás: TV2 -
Nagy Ő Tóth Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feszültségekkel teli randevún van túl Tóth Dávid és Evelin. Egy ponton a Nagy Ő magára is hagyta a lányt, mert gondolkoznia kellett. 

Nem úgy alakult Tóth Dávid és Evelin randija, ahogy annak kellett volna. Romantikus pillanatok helyett feszültséget éltek át. Evelin és Dávid között ugyan őszinte beszélgetés zajlott, ennek a végeredménye azonban az lett, hogy a sportoló magára hagyta a lányt.

"Dávid kegyetlen volt velem" - drámai beszélgetés után a Nagy Ő faképnél hagyta partnerét Tóth Dávid Evelin Forrás: TV2

"Szeretném, ha egy te is mutatnál egy kicsit az érzelmeidből, mert azt gondolom, hogy a kifejezéseiddel mindig csak az én agyamat szeretnéd húzni" - mondta Evelin, majd hozzátette, hogy ez megijeszti őt.

"Az nem biztos, hogy jó hosszú távon, ha megijeszt a nézésem. Próbálom a gondolataidat kitalálni, mert azt látom, hogy magadtól nem mondod el" - mondta Dávid.

Evelin elmondta, kényelmetlenül érzi magát attól, hogy Dávid állandóan fürkészi őt, erre a sportoló láthatóan ingerültebbé vált. "Akkor mit csináljak az arcommal, most komolyan?!" - kérdezte.

Dávid pedig magára hagyta a lányt, elvonult, mert úgy érezte, gondolkoznia kell. "Úgy éreztem, nem bírom tovább" - kommentálta Dávid a döntését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.