Népszerű sportoló barátnőjének holttestére bukkantak a rendőrök: hónapok óta keresték

holttest barátnő eltűnés sportoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Taylor Pomaskit hónapok óta keresi a rendőrség, utoljára április végén látták egy házibuliban. A múlt héten pedig emberi maradványokat találtak Texasban. A hatóságok szerint a holttest összefüggésbe hozható Taylor eltűnésével.

A fiatal nő az eltűnése előtt egy híres amerikai focista, Kevin Ware barátnője volt.

"Nyomozóink megállapították, hogy a maradványok egy nőhöz tartoznak. Az elhunyt személyazonossága egyelőre tisztázatlan, de úgy hisszük, hogy a holttest összefüggésbe hozható a Pomaski-üggyel"

– közölte a helyi rendőrség.

A sportolót egyelőre nem hozták összefüggésbe sem barátnője eltűnésével, sem pedig a nő halálával, ám a nyomozás több gyanús részlete is nyilvánosságra került.

A fiatal nő eltűnését május elején jelentették a rendőrségen, habár utoljára április 25-én látták. Pomaski és Ware ezelőtt pedig mindössze két nappal, 23-án publikálta közösségi oldalán kapcsolatukat.

Pomaski ügyét kezdetben eltűnésként nyomozták a helyi hatóságok, néhány hét után azonban gyanús körülmények miatt átkerült a gyilkossági osztályra.

Nyoma veszett egy hódmezővásárhelyi édesanyának: öt kisgyermekét hagyta hátra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.