A Nagy Ő kiesője megmondta a magáét: "Felnőtt emberként itt tartasz egy 24 éves lányt"

Forrás: TV2 -
Nagy Ő rózsaceremónia Tóth Dávid kieső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Dávid ismét döntött: a ceremónién ezúttal Fanni nem kapott rózsát, aki távozása előtt megmondta a magáét a sportolónak. 

Egyre fogynak a lányok a Nagy Ő című műsorban, már csak ketten versenyeznek Tóth Dávid szívéért: Laura és Anabella. A legutóbbi ceremónián Fanni nem kapott rózsát az egykori sportolótól.

Fanni szerint Laura nem Dávidhoz való Forrás: TV2

"Azt gondolom, hogy Dáviddal nagyon bonyolultan indult a kapcsolatunk, majd aztán elég intenzívvé alakult át. Ezek szerint kevés volt ahhoz, hogy itt maradjak" - mondta Fanni, majd elköszönt a többi lánytól. "Fannival nagyon szenvedélyes és intenzív volt a kapcsolatunk, de sosem volt kiegyensúlyozott" - kommentálta döntését Dávid.

"Laura nem illik Dávidhoz, egyszerűen nem hiszek ebben a kapcsolatban, és ha a végén Dávid Laurát választja, én azt gondolom, ebből nem lehet semmi komoly" - tette még hozzá Fanni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.