Tóth Dávid úgy érezte, megtalálta szerelmét, de kiderült, hogy Laurával mégsem passzolnak össze. A sportoló elárulta, megbánta-e, hogy a lányok közül őt választotta.

Véget ért A Nagy Ő műsora, Tóth Dávid pedig kiválasztotta a sok-sok gyönyörű lány közül, hogy kihez húz leginkább a szíve. Szalai Laurának még szerelmet is vallott a sportoló, ám a kapcsolatuk nem tartott sokáig. Két hónap után elváltak útjaik egymástól, a kommentelők pedig azóta már kinyílvánították véleményüket a lányról és szerepléséről. Az egykori pár a Mokkában vallott a szakításról, és Dávid arról is vallott, hogy megbánta-e a döntését. 

Tóth Dávid nem bánta meg a döntésétForrás: TV2

"Az elejétől a végéig, az adott szituációban, az adott helyzetben a lehető legjobb döntést hoztam. Nem volt olyan momentuma a műsornak, nem volt olyan rózsaceremónia, amikor így visszagondolva rossz döntést hoztam volna" - mondta Dávid. Majd arról is beszélt, tartja-e Annabellával a kapcsolatot. Annabellával nem beszéltem, de a többiekkel sem. Egyedül Laurával tartom a kapcsolatot. Laurával többször is beszéltünk, tartjuk ezt a jó kapcsolatot, örülök, hogy nem haragban, nem tüskével váltunk el" - tette hozzá.