Megdöbbentő dolog látott információt a Madeleine McCann üggyel kapcsolatban

Forrás: AFP/Carl De Souza -
gyanúsított eltűnés Madeleine McCann eltűnése Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel 15 éve nem találják az eltűnt kislányt és a tettest sem kapták el.

A mai napig emberek százait tartja izgalomban Madeleine McCann eltűnése. A brit kislányt születésnapja előtt, a családi nyaraláson tűnt el 2004-ben és azóta sem látta senki. Az ügy fő gyanúsítottja pedig rendre gúnyt űz a rendőrségből, a hatóságok ugyanis nem tudják rábizonyítani a bűnősségét.

Christian Brückner azonban így sincs szabadlábon, a férfit ugyanis nemi erőszakért és szexuális bűncselekményekért ítélték börtönre. A McCann-család számára ez csak némi megnyugvást hozhatott, ugyanis lányukról vagy annak holttestéről semmi hír továbbra sem. A nyomozásnak adhat újabb löketet a most nyilvánosságra került információ.

Család, Minden idők legszörnyűbb gyermekrablásai, Madeleine McCann eltűnése, Gerryt és Kate McCann Forrás: AFP/Carl De Souza

Brückner egyik volt barátnője, Nakscije Miftari elárulta a rendőrségnek, hogy a férfi neki beismerte egykor, hogy annak a hotelnek a közelében lakott Portugáliában, ahonnan a kislány eltűnt. A nő azt is elárulta, hogy gyermekpornót talált Brückner laptopján és amikor kérdőre vonta a férfit, az úgy megütötte, hogy lezuhant a lépcsőn és 10 percre eszméletét vesztette.

A McCann-szülők remélik, kislányuk mégis élve előkerülhet. Madeleine most lenne 18 éves.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.