"Mikor lett ez a pasi ilyen felfuvalkodott, nagyképű, kis majom?" - Sári Évi nem bírta szó nélkül, durván nekiesett ByeAlex-nek

X-Faktor Sári Évi Sári Évi nekiesett ByeAlex-nek ByeAlex Sári Évi és ByeAlex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A múlt héten ért véget az X-Faktor jubileumi, tizedik évada, a műsor körül azonban nem csitulnak a kedélyek. Sokakat kiakasztott, hogy nem a legjobb hangú versenyző nyert, most pedig az egyik mentor, ByeAlex kavarta fel az állóvizet.

A zenész-énekes közösségi oldalán tette fel a kérdést, hogy a rajongók kiket szeretnének látni jövőre az X-Faktor mentorszékeiben. A poszt alá csak úgy záporoztak a kommentek, vannak, akik maradásra bírnák a mostani zsűritagokat, míg mások a cserében bíznak. A kérdést pedig nem hagyta szó nélkül Sári Évi énekes-színész sem.

Nem tudni, miért fakadt ki Sári Évi Forrás: Sári Évi, Instagram

– tette fel a kérdést Évi saját közösségi oldalán a Bors szerint. A bejegyzéshez pedig egy hányos emojit is mellékelt. Nem tudni, hogy a színésznőt mi akasztotta ki ennyire ByeAlex bejegyzésében, de láthatóan nem szimaptikus számára a mentor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.