Katzenbach-gyilkosság Katzenbach Imre Curtis Curtis testvére
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly bombaként robbant a hír, hogy az eltűntnek hitt egykori labdarúgót, Katzenbach Imrét nem más, mint a népszerű rapper, Curtis testvére ölhette meg. A férfit és két társát letartóztatta a rendőrség, most azonban elhagyhatták a börtönt.

Katzenbach Imre 2009-ben tűnt el, és egészen 2020-ig semmit nem lehetett tudni a hollétéről. Ezért mindenkit sokkolt, amikor egy vidéki birtokon megtalálták a focista maradványait. A gyilkossággal először Katzenbach barátját, nejének jelenlegi párját gyanúsították. A férfi azonban a kihallgatáson azt állította, az emberölést Curtis testvére, Sz. Lajos és két társa követte el.

A férfiakat letartóztatták, és ugyan egyszer már házi őrizetbe kerültek, a bíróság mégis újra elrendelte a letartóztatásukat. A gyanúsítottak most ismét elhagyhatták a börtönt, ráadásul pont az ünnepek előtt térhettek haza.

Curtis is hisz testvére ártatlanságában Fotó: Polyák Attila - Origo

A családhoz közel álló ismerősök szerint mindenki megkönnyebbüléssel fogadta, hogy együtt tölthetik az ünnepeket Lajossal. Különösen az édesanyjukat viselte meg az eljárás, aki finomságok egész sorával várta haza gyermekét. A család minden tagja töretlenül hisz a testvér ártatlanságában. Információk szerint átment a hazugságvizsgálaton is, amit egyébként ő maga kérvényezett.

Az ügyészség megfellebbezte a döntést. Ideiglenesen tehát a három gyanúsított otthon lehet, ha azonban a másodfokú bíróság úgy dönt, ismét elrendelhetik a letartóztatásukat – írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.