Börtönbe került az X-Faktor egykori versenyzője

X-Faktor börtönbe került az X-Faktor egykori versenyzője The X Factor botrány X-Faktor Sharon Stewart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még 2015-ben tűnt fel az X-Faktor színpadán az a nő, aki most több mint egy évre a rácsok mögé kerül zaklatás vádja miatt. 

Sharon Stewart hat évvel ezelőtt szerepelt a brit X-Faktorban, ám nem nyűgözte le a zsűrit énektehetségével. Az asszonyról az elmúlt időben nem sokat lehetett hallani, ám most mégis újra a címlapokra került. De nem úgy, ahogy szeretett volna.

A nőt ugyanis 16 hónap börtönbüntetésre ítélték, amiért zaklatta pszichológusát. Sharon távolságtartási végzést is kapott korábban, mégsem hagyta békén egykori terapeutáját. Üzenetekkel bombázta a szakembert, sőt elment az otthonához, megpróbált betörni hozzá és felborogatta a kukákat. Az X-Faktor egykori versenyzője ál Facebook-profilokat hozott létre, ezeken keresztül írogatott a doktornak.

Halálosan megfenyegette, megrongálta az autóját és ételt dobált a lakásának ajtajára.

A pszichológust Sharon miatt elbocsátották az állásából, mivel a nő hazugságokat terjesztett róla. A szakember már annyira meg volt rémülve, hogy kamerákat szerelt fel otthonában, és azt fontolgatta, ha a hatóságok nem tesznek semmit, elköltözik, csak hogy megmeneküljön a zaklatójától.

A bíróság végül 16 hónap börtönre ítélte a nőt – írja a Daily Star cikke nyomán a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.