Családi balhé lehet abból, hol temessék el Damu Rolandot

Forrás: TV2 Play -
Damu Roland temetés Damu Roland temetése Damu Roland tragédiája Damu Roland halála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damu Roland sokszor beszélt arról, hogy megromlott a viszony közte és családtagjai között. Szülei elfordultak tőle, sőt a válásuk után egymással sem beszéltek, fiuk halála azonban újra összehozta őket.

A színész halálhíre sokakat megrendített, nem csak a családtagokat, hanem barátokat, egykori kollégákat és persze a rajongókat is. Damu Roland élete nem volt zökkenőmentes vagy nyugodt, és úgy tűnik, halálában sem talál egyhamar békességre. A család egyik része ugyanis szülőotthonához közel szeretné végső nyugalomra helyezni.

Roland azonban még a halála előtt rendelkezett arról, hol temessék el. A színész édesanyjaként tekintett nagynénjére, Évára, így őt bízta meg azzal, intézze a temetését, ha bekövetkezne a tragédia. Nyughelyéül pedig Budapesetet választotta.

Nagynénjét bízta meg a temetése szervezésével Forrás: TV2 Play

A férfi kitért arra, hogy bár a végső döntést Éva hozza meg, mindenben egyeztetni fognak Roland családjának többi tagjával, a szülőkkel, feleségével és testvérével is. Mindenkit szívesen látnak majd a búcsúztatón, egy dolgot kérnek csak, a rosszindulatot mindenki hagyja otthon.

– tette hozzá elérzékenyülve István.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.