"A X. Kerületi Rendőrkapitányság rablás miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen" - olvasható a police.hu-n. A nyomravezetői díj félmillió forint. 

Egy férfi 2021. november 1-jén a X. kerületi Üllői úton a sértettet az elektromos rolleréről lelökte és  eltulajdonította annak járművét, majd elhajtott vele. Budapest rendőrfőkapitánya nyomravezetői díjként bruttó 500 000 forintot ajánlott fel.

Forrás: Rion

Annak jár a jutalom, aki az elkövetővel kapcsolatban olyan pontos adatokat szolgáltat, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik. A Budapesti Rendőr-főkapitányság fenntartja a díjkitűzés visszavonásának jogát.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételeken látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.