Négy órát töltött egy repülőgép mosdójában a nő, miután kiderült, hogy elkapta a koronavírust

Forrás: Shutterstock/ sippakorn -
járvány önkéntes karantén repülőgép koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy repülőgép mosdójába vonult önkéntes karanténba egy amerikai nő, miután útközben derült ki, hogy elkapta a koronavírust. A nő négy órát töltött a vécében azért, hogy ne adja át a fertőzést utastársainak.

A chicagói nő, Marisa Fotieo a múlt héten egy izlandra tartó gépen utazott édesapjával és testvérével, amikor érezte, hogy fájni kezd a torka.

Fotieo utazás előtt a biztonság kedvéért több gyorstesztet is bekészített a táskájába, így kiment a mosdóba, hogy letesztelje magát. Amikor látta, hogy a teszt pozitív, ezt jelezte az egyik légiutas- kísérőnek, aki azonban azt mondta, hogy a gépen nincs elég üres hely ahhoz, hogy elkülönítsék őt a többi utastól - írja a Fox News.

A nő ezért döntött úgy, hogy a repülőút további részét a mosdóban tölti, hogy senkit ne fertőzhessen meg.

Illusztráció Forrás: Shutterstock/ sippakorn

Az NBC News úgy tudja, a nő testvérének és édesapjának negatív lett a tesztje, ezért ők a landolást követően tovább utaztak Svájcba, Marisa pedig Reykjavikban tölti a tíznapos karantént.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.