Maszkvitába keveredett a Baywatch sztárja, felpofozta utastársát a repülőn - Videó

maszkviselés felpofozta utastársát videó maszkvita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes felvétel került fel az internetre. Az egyik repülőjáraton két utas került szóváltásba, miután egyikük nem volt hajlandó betartani az előírásokat, és nem vette fel a maszkot. A vita csúcspontján végül elcsattant egy pofon.

Egy nő és egy férfi esett egymásnak karácsony előtt a Tampából Atlantába tartó járaton. A kötelező maszkviselési szabályokat sokan nem tartják be a repülőkön, ebből rendszeresen van konfliktus a levegőben, amit a légiutas-kísérőknek kell kezelniük. Ez azonban nem minden esetben egyszerű.

A vita egyik résztvevője Patricia Cornwall, leánykori nevén Patty Breton volt, aki feltűnt többek között a Baywatchban, az Egy rém rendes családban, valamint pom-pom lányként is hírnevet szerzett magának. Most ökölcsatájával került szempillantás alatt ismét a reflektorfénybe.

Patricia és az idős férfi vitáját az egyik utas levideózta. Ebből kiderül, hogy hosszú perceken át tartott már a veszekedés, amikor a férfi lekurvázta a színésznőt. A meglepettségtől a nő visszakérdez, majd egy jól irányzott mozdulattal arcon üti az idős utast, aki rögtön börtönnel fenyegeti Patriciát.

A színésznőt nagy nehezen leszedték a férfiről, de jól látható, ahogy visszafordulva még arcon is köpi vitapartnerét. A rendőrség letartóztatta Cornwallt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.