Sokkoló fotókat készített az üzletben az egyik népszerű ruházati bolt alkalmazottja: azonnal kirúgták

élősködők ágyi poloska tetves ruhák H&M gusztustalan ruhák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű ruházati bolt egyik alkalmazottja sokkoló fotókat töltött fel a közösségi oldalára, ami vírusként terjed az interneten.

A nő a H&M egyik New York-i üzletében dolgozott, amikor az egyik vásárló azzal a panasszal fordult hozzá, hogy tetveket talált a pulcsis állványon. Az alkalmazott nem hitt a szemének, amikor meglátta, mennyi élősködő van a ruhákon, azonnal értesítette a felettesét, ám ők nem tettek semmit. Ekkor döntött úgy, hogy a fotókat megosztja az interneten.

A bejegyzése futótűzként söpört végig a neten, így derült ki, hogy nem is tetvek vannak a fotókon, hanem ágyi poloskák. Az ominózus üzlet vezetősége csak elzárta a fertőzött részt a vásárlók elől, azonban ez nem elégséges megoldás a problémára.

Az egyik kommentelő hívta fel a már csak egykori alkalmazott figyelmét, hogy a képeken látható poloskamennyiség komoly problémát jelez és be kellene zárni az egész boltot. A nő azonban már nem tud és nem is akar ezzel foglalkozni, mivel a posztja után kirúgták a cégtől-

A H&M egyelőre nem reagált az egyre nagyobb közönséghez eljutó problémára – írta meg a Bors.

Szúnyog, ágyi poloska, kullancs, méh, darázs - Ekkor kell a csípésekkel orvoshoz fordulnihttps://www.life.hu/egeszseg/20210825-szunyog-agyi-poloska-kullancs-meh-darazs-ekkor-kell-a-csipesekkel-orvoshoz-fordulni.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.