Gyászol a Fino Kaposvár: elhunyt játékosuk tiszteletére játsszák a következő meccsüket

mezszám Iván Gergő Iván Gergő baleset röplabda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszavonultatja a napokban elhunyt feladója, Iván Gergő mezszámát és a játékos családjának ajánlja fel a MÁV Előre SC-vel kedden, a somogyi megyeszékhelyen sorra kerülő MVM Magyar Kupa negyeddöntő visszavágó mérkőzésének jegybevételét a Fino Kaposvár férfi röplabdacsapata.

A klub az elnökség döntéséről hétfőn Facebook-oldalán azt írta: a 14-es számot többé más nem használhatja az egyesületnél.

A kapos.hu hírportál korábban úgy értesült, hogy Iván Gergő a tapolcai vasúti átjáróban történt szombati, négy emberéletet követelő baleset egyik áldozata. A 19 éves tehetség 2020 nyarán igazolt Kaposvárra testvérével, Iván Bencével együtt, és a mostani szezonban már a kezdőcsapatban is egyre több játéklehetőséget kapott. Klubja vasárnap a Kaposvár Arénánál közös gyertyagyújtással emlékezett Iván Gergőre.

Forrás: MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.