Visszavonultatja a napokban elhunyt feladója, Iván Gergő mezszámát és a játékos családjának ajánlja fel a MÁV Előre SC-vel kedden, a somogyi megyeszékhelyen sorra kerülő MVM Magyar Kupa negyeddöntő visszavágó mérkőzésének jegybevételét a Fino Kaposvár férfi röplabdacsapata.

A klub az elnökség döntéséről hétfőn Facebook-oldalán azt írta: a 14-es számot többé más nem használhatja az egyesületnél.

"Megkérünk mindenkit, aki segíteni akar, jöjjön el a meccsre, váltsa meg belépőjegyét, támogassa Gergő szeretteit és buzdítsa sikerre a csapatot, amely Gergő emlékének tisztelegve vállalta a játékot" - tették hozzá.

A kapos.hu hírportál korábban úgy értesült, hogy Iván Gergő a tapolcai vasúti átjáróban történt szombati, négy emberéletet követelő baleset egyik áldozata. A 19 éves tehetség 2020 nyarán igazolt Kaposvárra testvérével, Iván Bencével együtt, és a mostani szezonban már a kezdőcsapatban is egyre több játéklehetőséget kapott. Klubja vasárnap a Kaposvár Arénánál közös gyertyagyújtással emlékezett Iván Gergőre.

Forrás: MTI