Szörnyű tragédia! Buliba tartó fiatalt gázoltak halálra szilveszterkor

Fotó: Csudai Sándor -
gázolás utolsó szavak telefonon keresztül hallotta a csattanást szilveszteri gázolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmas tragédia történt szilveszter napján. Egy buliba tartó fiatalt gázoltak halálra, az épp telefonáló tinédzser barátja pedig hallotta a csattanást, és azt, hogy a lány az életéért könyörög.

Mindenkit lesújtott a hír, hogy ilyen tragikus balesetben vesztette életét a mindössze 14 éves Olivia. A kislány egy szilveszteri buliba tartott, amikor a vasútállomás mellett elgázolták az angliai Sandwellben. Olivia épp telefonon beszélt az egyik barátnőjével, amikor megtörtént a baj.

A vonal túlsó oldalán lévő barátnő hallotta a szörnyű csattanást, majd azt is, ahogy Olivia segítségért könyörög. A mentők hamar kiérkeztek a helyszínre és gyorsan megkezdték a segítségnyújtást, azonban már nem tudták megmenti a fiatal lányt.

A rendőrség őrizetbe vette az autót vezető 39 éves férfit, aki a gyanú szerint kábítószer hatása alatt volt a baleset idején – számolt be a hírről a Bors a The Sun cikke alapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.