Öngyilkos akart lenni - A halál torkából hozták vissza az Éden Hotel sztárját

öngyilkos Mandula Ádám öngyilkossági kísérlet öngyilkosság Mandula Ádám öngyilkossági kísérlet Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éden Hotel egykori sztárja, aki az elmúlt időben botrányaival került a címlapokra, nagyon nehéz időszakot élt át. Az ünnepek és a magányosan töltött napok pedig felerősítették a démonjait.

Mandula Ádám másodszor is megpróbált véget vetni az életének, ráadásul az ünnepek alatt követte el az öngyilkossági kísérletet. A karácsonyt a barátnője nélkül, egyedül töltötte, ugyanis kedvese hazautazott a családjához, ahova Ádámot nem hívták meg. Ez nagyon rosszul érintette, és mivel telefonon sem érte el párját, a féltékenység is úrrá lett rajta.

– mesélte a Blikknek Ádám, aki a tombolás után vérző csuklókkal befeküdt a kádba és várta a halált. Szerencséjére kihívták rá a mentőket és a rendőröket, akik megmentették az életét, így második öngyilkossági kísérletét is megakadályozták.

– írta saját Instagram oldalán.

Ádám megpróbál megküzdeni a démonjaival, mivel nem csak magáért, hanem kisfiáért is felelősséggel tartozik. A gyereket elsősorban édesanyja, Bea neveli, akinek nemrég megkérte a kezét Szegedi Fecsó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.