történelmi felfedezés Az elveszett frigyláda vallási ereklye Uri Geller frigyláda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes kijelentést tett a hazánkban is ismert telepata. Uri Geller azt állítja, tudja hol van elrejtve a történelem egyik legismertebb elveszett ereklyéje, sőt ő maga indul a felkutatására.

Az Indiana Jones-filmekből is ismert frigyládáról volt látomása Uri Gellernek. A kanálhajlító reméli, hogy még idén elkezdheti az ásatást, ugyanis tudja, hol lehet elrejtve a népszerű ereklye. A frigyládát a történelem során már rengetegen igyekeztek előkeríteni, köztük Adolf Hitler, aki szerette volna kihasználni a tárgy természetfeletti erejét.

A frigyládát látta maga előtt, és eltökélte, hogy kiássa a föld alól Forrás: AFP/Valery Hache

– fokozta a hangulatot Uri Geller, aki látta a frigyládát, sarkain a négy aranygyűrűvel. Számol azzal, hogy sokan az útjába akarnak majd állni, de eltökélt, hogy ezt a szent ereklyét évszázadok után ismét láthassa az emberiség – írta meg a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.