Az év orvosának választották a bunyós fóti doktort, aki korábban rátámadt saját kollégájára is

fóti orvos fóti ügyelet testépítő orvos fóti verekedés erőszak támadás Dr. Lestár Ferenc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes esemény történt a napokban Fóton. A városi orvosi ügyeleten egy házaspár támadt rá a doktorra, azonban a férj szenvedett sérüléseket.

A házaspár előbb lökdöste, majd ütögette és rugdosta az ügyeletes orvost, aki nem volt rest megvédeni magát. A civilben testépítéssel foglalkozó doktor ártalmatlanította támadóit, a házaspár férfi tagját végül enyhe koponyazúzódásokkal szállították kórházba. A döbbenetes eset hátteréről most újabb meghökkentő részletek derültek ki.

Nem ez volt az első alkalom, hogy a testépítő orvos balhéba keveredett.

Dr. Lestár Ferenc megosztó személyiség, sokan panaszkodnak a nyers stílusára, miközben azt mindenki elismeri, hogy kiváló szakember. A tegnap megjelent híreket olvasta a doktor egykori kollégája, Dr. Elor Judit is, aki a nyilvánosság elé lépett és elárulta, hogy vele is összetűzésbe került korábban a bunyós doki.

– mesélte Judit a Borsnak, aki a szerencsének köszönhette, hogy megmenekült. Feljelentette kollégáját, akit a bíróságon jogerősen elítéltek. Dr. Lestár Ferenc másik pályatársa is megszólalt, ő viszont azt mondja, hogy a férfi profi szakember és "nem véletlenül választották meg korábban Pest megye legjobb orvosának a sok sikeres újraélesztés miatt".

A bunyós dokinak nem most volt először balhéja (Illusztráció) Forrás: Thinkstock

Az ügyben megszólalt a bunyós doki is, aki tisztában van azzal, milyen hírek keringenek róla: "Sokan megszokták, hogy ha egy orvosnak azt mondják, hogy dádá lesz, akkor azt csinálja, amit követelnek tőle, én pedig közlöm velük, hogy nem."

– mondta Lestár a lapnak. A doktor mellett kiáll jelenlegi főnöke, ugyanis még nem érkezett ellene hivatalos panasz, és az interneten terjedő pletykákkal nem akarnak érdemben foglalkozni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.