Döbbenetes esemény történt a napokban Fóton. A városi orvosi ügyeleten egy házaspár támadt rá a doktorra, azonban a férj szenvedett sérüléseket.

A házaspár előbb lökdöste, majd ütögette és rugdosta az ügyeletes orvost, aki nem volt rest megvédeni magát. A civilben testépítéssel foglalkozó doktor ártalmatlanította támadóit, a házaspár férfi tagját végül enyhe koponyazúzódásokkal szállították kórházba. A döbbenetes eset hátteréről most újabb meghökkentő részletek derültek ki.

Nem ez volt az első alkalom, hogy a testépítő orvos balhéba keveredett.

Dr. Lestár Ferenc megosztó személyiség, sokan panaszkodnak a nyers stílusára, miközben azt mindenki elismeri, hogy kiváló szakember. A tegnap megjelent híreket olvasta a doktor egykori kollégája, Dr. Elor Judit is, aki a nyilvánosság elé lépett és elárulta, hogy vele is összetűzésbe került korábban a bunyós doki.

A stílusa miatt több munkahelyéről is kirúgták. 2014 pünkösdhétfőjén velem került konfliktusba. Amikor együtt dolgoztunk a dunakeszi orvosi ügyeletben, nem voltam hajlandó neki lepecsételt receptet adni, amit annyira zokon vett, hogy székestól nekinyomott a radiátornak és fojtogatott

– mesélte Judit a Borsnak, aki a szerencsének köszönhette, hogy megmenekült. Feljelentette kollégáját, akit a bíróságon jogerősen elítéltek. Dr. Lestár Ferenc másik pályatársa is megszólalt, ő viszont azt mondja, hogy a férfi profi szakember és "nem véletlenül választották meg korábban Pest megye legjobb orvosának a sok sikeres újraélesztés miatt".

A bunyós dokinak nem most volt először balhéja (Illusztráció)Forrás: Thinkstock

Az ügyben megszólalt a bunyós doki is, aki tisztában van azzal, milyen hírek keringenek róla: "Sokan megszokták, hogy ha egy orvosnak azt mondják, hogy dádá lesz, akkor azt csinálja, amit követelnek tőle, én pedig közlöm velük, hogy nem."

Engem nem lehet megfélemlíteni. Ha megfenyegetnek, hogy megvernek, megölnek, az belőlem csak ellenállást vált ki. Ezt úgy adják elő, hogy nem vagyok normális, mert azt gondolják, hogy egy orvosnak meg kell hunyászkodnia

– mondta Lestár a lapnak. A doktor mellett kiáll jelenlegi főnöke, ugyanis még nem érkezett ellene hivatalos panasz, és az interneten terjedő pletykákkal nem akarnak érdemben foglalkozni.