Holtan találták a 34 éves édesapát, aki családjához tartott hazafelé

holtan találták hóvihar lemerült mobil tragédia eltűnt személy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hazafelé tartott a kisgyermekes családapa, amikor hóviharba került az autójával. A jármű irányíthatatlanná vált és a férfi az árokba borult. Épségben kimászott a kocsiból és gyalog indult otthona felé.

Jacob Whaley a baleset után a közeli erdőn keresztül gyalog indult haza. Nem laktak messze, mindössze tíz kilométerre, de a hirtelen jött hóvihar miatt rosszak voltak a látási viszonyok. Percek alatt 14 centiméter hó esett, és a hőmérséklet megközelítette a -10 Celsius fokot. Ezt tetézte, hogy Jacob telefonja idő közben lemerült.

– mondta felesége a Mirrornak.

Jacob este kilenc órakor adott magáról utoljára életjelet, SMS-t írt édesanyjának, hogy hazaindult, de akadályba ütközött. A család értesítette a megyei seriffhivatalt, akik egy keresőcsapatot küldtek a férfi megmentésére. A kisgyermekes édesapa holttestét négy nappal az eltűnése után a fenyőfák sűrűjében találták meg – számolt be a hírről a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.