Pszichológus a Molnár Gusztáv-pofonról: "Ebben az ügyben a gyerek a legnagyobb áldozat"

pofon Molnár Gusztáv Molnár Gusztáv bántalmazás verekedés gyermek bántalmazás családon belüli erőszak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztusban robbant az ügy, melynek következtében a népszerű sorozatsztár Molnár Gusztáv elveszítette munkái jelentős részét. A színészt volt felesége azzal vádolta, hogy bántalmazta közös gyermeküket. Az indulatok fél évvel később ismét fellángoltak.

Mindez azzal kezdődött, hogy Molnár Gusztáv egy tévéinterjúban könnyek között mesélt arról, hogyan élte meg az elmúlt hónapokat. Hosszú hetek óta nem láthatta, nem ölelhette meg a fiát, de beismerte, hogy egyszer valóban megpofozta a gyermeket.

Mindennek azonban, - saját állítása szerint , nevelő szándéka volt. Az interjúra másnap volt felesége, Dancsecs Ildikó a közösségi médiában reagált. Hazugsággal vádolta a színészt, ezt pedig Gusztáv új felesége, Fazekas Vivien sem hagyta szó nélkül. Az interneten zajló, nyílt vita kerekedett a felnőttek között, amiben a gyermek sérülhet a leginkább.

Az interneten estek egymásnak a szülők Forrás: Színfolt Film

– jelentette ki dr. Csehák Hajnalka pszichológus a Blikknek. A szakember hozzátette, hogy ma már nem lehet elzárni az internet elől a gyerekeket, és ha a kisfiú magától nem is talál rá ezekre a nyílt levelekre, az osztálytársai könnyen beszélhetnek erről.

– zárt a helyzet értékelését a pszichológus.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.