Gyászhír: Autóbalesetben vesztette életét a válogatott focista

gyászhír focista tragédia válogatott focista autóbaleset Ahmet Yilmaz Calik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű autóbalesetet szenvedett a nyolcszoros válogatott futballista. A fiatal sztárjátékos életét már nem sikerült megmenteni, az előzetes információk alapján azonnal szörnyethalt.

Felborult autójával és nem élte túl a balesetet Ahmet Yilmaz Calik, nyolcszoros válogatott török focista. A 27 éves játékos halálhírét sportklubja, a Konyaspor közölte kedden a közösségi médiában. A fiatal sztárjátékos Ankara közelében balesetezett, a hírek szerint pedig esélye sem volt megúszni a tragédiát.

Ahmet 2020 óta volt a török élvonal második helyén álló Konyaspor védője. Előtte a Galatasarayban, valamint a Genclerbirligiben focizott. A török válogatott színeiben legutóbb 2017-ben lépett pályára, a Moldova elleni barátságos mérkőzésen, ahol gólt szerzett.

A török szövetség, az ifjúsági és sportminiszter, valamint több élvonalbeli csapat is részvétét fejezték ki Ahmet hozzátartozóinak – írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.