Halálosan megfenyegették azt a nőt, aki lebuktatja a hűtlen pasikat

Forrás: Instagram/PaigeWoolen -
modell halálos fenyegetés hűtlen pasik lebuktatás hűtlenség üzenet megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy amerikai modell megelégelte, hogy párkapcsolatban élő férfiak küldözgetnek neki erotikus üzeneteket. Mindegyiket kiposztolta közösségi oldalára.

Paige Woolen sorban buktatja le azokat a hűtlen pasikat, akik neki privát üzenetet írtak a közösségi médiában. A 29 éves modell akkor sokallt be, amikor a sokadik, párkapcsolatban élő férfi akart vele viszonyt kezdeni.

– mesélt Paige arról, miért kezdte megosztani ezeket az üzeneteket. Sokan remekül szórakoznak ezen, kivéve a hűtlen férfiakat, akik közül néhányan halálosan is megfenyegették a lányt. A felbőszült férjek ráadásul kinyomozták azt is, hol lakik a modell, ezért el kellett költöznie otthonából.

Forrás: Instagram/PaigeWoolen Forrás: Instagram/PaigeWoolen

"Valaki még egy döglött patkányt is kipostázott a szüleim házához. Szerencsére mindig kifotóztam, ha üzenetben fenyegetőztek" – idézte a nőt a DailyStar cikke alapján a szeretlekmagyarorszag.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.