Egy amerikai modell megelégelte, hogy párkapcsolatban élő férfiak küldözgetnek neki erotikus üzeneteket. Mindegyiket kiposztolta közösségi oldalára.

Paige Woolen sorban buktatja le azokat a hűtlen pasikat, akik neki privát üzenetet írtak a közösségi médiában. A 29 éves modell akkor sokallt be, amikor a sokadik, párkapcsolatban élő férfi akart vele viszonyt kezdeni.

Feltűnt, hogy sok férfi küld nekem üzenetet, aki közben a barátnőjével pózol a nyilvános képeken. Eltűnődtem rajta, vajon a barátnők tudják-e, hogy random, bikinis lányoknak írogat a pasijuk?

– mesélt Paige arról, miért kezdte megosztani ezeket az üzeneteket. Sokan remekül szórakoznak ezen, kivéve a hűtlen férfiakat, akik közül néhányan halálosan is megfenyegették a lányt. A felbőszült férjek ráadásul kinyomozták azt is, hol lakik a modell, ezért el kellett költöznie otthonából.

Forrás: Instagram/PaigeWoolenForrás: Instagram/PaigeWoolen

Egy férfi például futárnak adta ki magát, aki virágokat hozott, így csalta ki a címemet. Apukám rendszeresen küld nekem virágot, így teljesen bedőltem, aztán szerencsére az utolsó pillanatban ráraktam a telefont. Ezek rémisztő dolgok.

"Valaki még egy döglött patkányt is kipostázott a szüleim házához. Szerencsére mindig kifotóztam, ha üzenetben fenyegetőztek" – idézte a nőt a DailyStar cikke alapján a szeretlekmagyarorszag.hu.