2020. szeptemberében tűnt el az idős tájfutó - azóta kereste a családja.

G. Zsolttal 2020. szeptember 9-én beszélt utoljára a családja. A 79 éves férfinél eltűnésekor nem volt telefon, így nem tudták bemérni a helyzetét. A család reméykedett abban, hogy az idős tájfutó a természetet járja, de nem került elő.

Tavaly decemberben értesítette a családot a rendőrséget, hogy egy gombász megtalálta G. Zsoltot a Normafán. Azt még nem tudni, mi okozta a férfi halálát.

Egy ismert kereső, Nagy László szerint nem ritka, hogy a népszerű kirándulóhelyeken észrevétlen marad egy holttest. A férfi G. Zsolt keresésében is részt vett 2020-ban.

"A kutatásokat nehezítette, hogy nem tudtunk pontos helyszínt, így pedig csak feltételezésekre hagyatkozhattunk. A közösségi médiában folyamatosan próbáltuk fenntartani a figyelmet a férfi eltűnése iránt, de egy idő után megrekedt a keresése. A Normafánál hiába kirándulnak rengetegen, ha egy elhagyatott erdős területen fekszik az áldozat, csak a csatárláncos, hőkamerás, avagy a kutyás keresés segíthet. Az ilyen jellegű terepi kutatásnak mindig ez a nehézsége" - mondta a szakértő a Blikknek.

Vascső szúrta át annak sofőrnek a testét, akibe hátulról, fékezés nélkül rohantak bele