Borzalmas: 17 éves fiatal lány vesztette életét egy autóbalesetben

fiatal lány tragédia halálos autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasúti híd lábának ütközött az a személyautó, amelyben egy 17 éves fiatal lány vesztette életét. Egy 18 éves férfi, aki az autó hátsó ülésén ült, kritikus állapotban van. Míg a 23 éves szintén férfi sofőr súlyos, de nem életveszélyes sérülések miatt tartják jelenleg is kórházban. 

A mindössze 17 éves Nadia Yusuf egy fehér Mercedes anyósülésén ült, amikor a jármű egy Manchester belvárosában lévő vasúti hídnak ütközött. Nadiát kórházba szállították, de az orvosok már a megérkezésekor halottnak nyilvánították – írja a Mirror.

Az autóban összesen hárman ültek, a 23 éves sofőrt súlyos, de nem életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, egy 18 éves férfi, aki az autó hátsó ülésén ült, jelenleg is válságos állapotban van.

"Nadia tragikus módon halt meg egy balesetben, és mindazok, akik szerették őt, még mindig sokkos állapotban vannak és hitetlenkednek. Ő volt az elsőszülöttem és a legjobb barátom"

– emlékezett meg lányáról a gyászoló édesanya.

"Nadia egy boldog tinédzser volt, akit mindenki szeretett. Élvezte az életét, és fényes jövő elé nézett. Nem tudom, és nem is fogom megunni, hogy elmondjam, vidám, gondoskodó és figyelmes volt mindenkivel. Igazán megérintette mindenki szívét, akivel találkozott" – tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.