Hopp Csilla barátnőjét gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolják. Az ügyészségnek egy hónapja van kiküldeni a hivatalos papírokat, amelyek így pont azokon a napokon érkezhetnek, amikor a veszélyeztetett terhes édesanya világra hozza gyermekét.

2019. augusztus 31-én borzalmas tragédia változtatta meg L.L. Junior és Hopp Csilla életét. A mindössze 3 éves Dávidkát egy autó gázolta halálra, a kisfiú a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A baleset alkalmával Csilla volt a kisfiúval, és egészen mostanáig nem került pont a történet végére.

Hopp Csilla Hopp Csillával szemben megszüntették az eljárástForrás: RTLKlub

A Fővárosi Főügyészség nemrég felmentő közleményt adott ki Hopp Csilláról, az anyáról, akivel a baleset idején volt a kisfiú. Ám a gyerek kezét nem ő, hanem a barátnője fogta. Így a barátnő, Kármen ellen emelnek vádat, gondatlanságból elkövetett emberölés vétsége miatt.

"A 3 éves gyermek az idősebb testvérét követve, lelépett a zebrára, azonban a mellette álló vádlott ekkor őt visszahúzta, visszatartotta és rászólt, hogy nem szabad tovább menni, mert piros a lámpa. Ezt követően a vádlott – mivel kizárólag ő tartózkodott közvetlenül a gyermek mellett, aki így az ő felügyelete alatt állt – megfogta a kisfiú kezét. A gyermek ennek ellenére, pár másodperc múlva, ismét kiszaladt az úttestre" - áll a közleményben. 

Az ügyvédek és a közvélemény sem érti a fejleményt. A helyzetet tovább súlyosbítja, hogy a nő, Kármen nyolc hónapos, veszélyeztetett terhes.

Kármen jogi képviselője, dr. Drescher Ivor az újságokból értesült, hogy a nőt megvádolták - írja a Bors. Elmondta, az ügyészségnek egy hónapja van kiküldeni a papírokat, ezek egyelőre nem érkeztek meg. Hozzátette, több sebből is vérzik az ügy.

Ha az ügyészségnek 30 napja van kiküldeni a hivatalos papírokat, könnyen lehet, hogy Kármen épp a szülőszobán lesz, amikor azok megérkeznek.