Sokkoló bizonyíték! Végre elkaphatják kis Madeleine McCann gyilkosát

Forrás: Origo -
gyilkosság rendőrség elkövető nyomozás Madeleine McCann eltűnése Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs olyan ember, aki ne ismerné Madeleine McCann nevét, a kislány eltűnése ugyanis 15 éve foglalkoztatja a nyilvánosságot. A szülők nem tudták elgyászolni gyermeküket, mivel még mindig bíznak abban, hogy élve kerül elő.

A McCann-eltűnés ügyében a rendőrség a mai napig nagy erőkkel nyomoz, a gyanú árnyéka pedig egy bizonyos Christian Bruecknerre vetül. A bejegyzett szexuális ragadozóval szemben még nem sikerült bizonyítékot találni, de minden jel arra utal, hogy ő rabolhatta és ölhette meg Maddie-t. A férfi azonban tagad és igyekszik megnehezíteni a nyomozók munkáját.

Tizenöt éve nem találják a kislányt Forrás: Origo

A férfiről azonban nemrég igen fontos információk derültek ki. A kislány eltűnésének napjára ugyan lehet alibije, de kétség nem fér ahhoz, hogy jól ismerte a hotelt, ahonnan elrabolták Madeleine-t. Brueckner ugyanis karbantartóként dolgozott a szállodában, és gyakorlatilag az Ocean Club minden szegletét ismerte – idézi a The Sun cikkét a Ripost.

A rendőrségen egy szemtanú is jelentkezett, aki látni vélte a férfit, amint épp abban a szobában javítgatott valamit, ahol Maddie és a szülei laktak a nyaralás során.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.