Bedobta 3 éves kislányát a medve kifutójába az anya

depresszió gyilkossági kísérlet Üzbegisztán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felvétel is készült arról a sokkoló esetről, amikor bedobta a hároméves kislányát a barnamedve kifutójába egy nő a taskenti állatkertben, Üzbegisztánban. A gyerek az eséstől megsérült, sokkot kapott, de szerencsére a medve nem bántotta. Az anyát őrizetbe vették és gyilkossági kísérlettel vádolják.

A felvételen - amit meg is mutatunk - látni, hogy a nő átemeli a korláton a gyereket és bedobja a medve kifutójába. A kislány négy-öt métert zuhant, agyrázkódást és zúzódásokat szenvedett. Az állat csupán megszagolta a gyereket, de nem bántotta, a gondozók pedig azonnal közbeléptek, a medvét elzárták, a kislányt pedig kihozták.

Az anyát őrizetbe vették és gyilkossági kísérlettel vádolják, amiért akár 15 év börtönt is kaphat. A Daily Mail a helyi lapokra hivatkozva arról ír: a nő depressziós, mert elhagyta a férje.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.