Döbbenet! Gábor Zsazsa özvegye félre akarja állítani Harry herceget

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
Frédéric von Anhalt Gábor Zsazsa Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem várt helyről támadják meg Harry herceget, aki azóta él az Egyesült Államokban feleségével, hogy lemondott minden uralkodói előjogáról.

Nem mindennapi valóságshow indult a napokban Amerikában. Az Adults adopting Adults (Felnőttek fogadnak örökbe felnőtteket) címet viselő műsorban hat család életét követhetjük figyelemmel, akik mind már felnőttkorú embereket szeretnének örökbe fogadni. Köztük van Gábor Zsazsa özvegye, Frédéric von Anhalt herceg is.

Frédéric merész ötlettel állt elő Forrás: MTI/Mohai Balázs

A magyar színésznő és szépségkirálynő 2016-ban bekövetkezett halála óta a herceg egyedül, magányosan él. A műsorba azért vágott bele, hogy újabb örököst találjon magának, aki nem csak tovább viszi majd az Anhalt nevet, de gondoskodni is tud róla, ha arra kerül a sor. Frédéric az elmúlt évtizedek során több felnőttet is a nevére vett már, ezzel akarja biztosítani a név öröklődését.

A helyzet pikantériája, hogy Frédéric sem nemesi származású. Hans Robert Lichtenberg néven született és az 1980-as években nagy összegekért adoptáltatta magát az eszegényedett, özvegy Mária Auguszta anhalti hercegnővel, az utolsó német uralkodó leszármazottjával.

Frédéric von Anhalt azonban nem csak újabb örököst keres magának. Eltökélte, hogy az ő utódja lesz a legnépszerűbb herceg az Egyesült Államokban, és ezért plakátkampányban szólítja fel Harry herceget, hogy álljon félre – írja a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.