Távoznia kellett a TV2 sztárjának: "Nem csináltam elég hülyét magamból!"

TV2 Galambos Dorina Sztárban sztár kieső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkezdődött a Sztárban sztár nyolcadik évada a TV2-n, 12 ismert ember bújik híres előadók bőrébe.

Új fellépőkkel és új zsűrivel indult a Sztárban sztár nyolcadik évada a TV2 műsorán. A színpadon Galambos Dorina, Marics Péter, Péterffy Lili, Emilio, Szekeres Adrien, Vavra Bence, Palya Bea, Orsovai Reni, Dallos Bogi, Stohl András, Zámbó Krisztián, Ember Márk szórakoztatja a hézőket hétről hétre, a zsűriben pedig Lékai-Kiss Ramóna, Kökény Attila, Papp Szabi és Makranczi Zalán foglal helyet.

A szabályok szerint minden adás után egy versenyzőnek búcsúznia kell, és ez az első show alkalmával sem volt másképpen. A zsűri értékelése mellett a nézői szavazatok is számítanak. A veszélyzónába végül Galambos Dorina és Zámbó Krisztián került, végül Dorinának kellett búcsúznia.

"Nagyon szerettem ezt a dalt, amit előadtam. Nem csináltam elég hülyét magamból" - mondta kiesésével kapcsolatban az énekesnő.







Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.