Holtan találtak egy gyermeket Vas megyében: gyilkosság áldozata lett a két és fél éves kisfiú

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság holttest rendőrség gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Holttestet találtak kedden délelőtt egy csepregi családi házban, az eset körülményeinek tisztázására a rendőrség büntetőeljárást indított – közölte Seffer Lilla, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

Hozzáfűzte: a Rendőr-főkapitányság tevékenységi központjába 10 óra 45 perckor érkezett a bejelentés, a bűnügyi helyszínelés jelenleg is tart.

A Tények azt írja, gyilkosság történt, egy két és féléves gyermek az áldozat.Testén állítólag sérülések nyomait találták.

Holtan találtak egy kisgyereket: ellepte az utcát a rendőrség (A kép illusztráció) Forrás: Shutterstock

A Bartók Béla utcai családi házban a vaol.hu beszámolója szerint egy ötgyermekes család lakik. Kedden délelőtt az apa volt otthon a két kisebb gyermekkel, három gyermek az óvodában volt. Azt nem tudni, hogy az anya a történtek idején hol tartózkodott.

Néhány hónappal ezelőtt egy hatgyermekes édesanya fürdővízbe fojtotta 15 hónapos gyermekét. Ezzel magyarázta brutális tettét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.