Szexi! Rendőrből lett plus size modell a kétgyermekes édesanya - Fotó

bántás modell anya plus size
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Danielle Gardiner plus size modell, egyedülálló kétgyermekes anyuka, influenszer, korábbi rendőr. 

A modell szereti, hogy teste telt, mert úgy gondolja, ha vékony lenne, nem figyeltek volna fel rá és nem tudna ennyi pénzt keresni. Korábban volt már a Nike és a PrettyLittleThing modellje is.

"Egy vagyont kapok azért, mert kövér vagyok, és nem modellkednék, ha vékony lennék, nem lenne 128 ezer követőm az Instagramon sem. Olyan sok sovány modell van, egyszerűen nem tűntem volna ki" - nyilatkozta Danielle.

Azt is elárulta a 33 éves modell, hogy mennyi pénzt tud keresni ezekkel a munkákkal:

„Körülbelül 650 fontot kérek egy fotózásért, és ebből általában hetente kettő van. Az Instagram posztok pedig 350 és 550 font közötti összeget hoznak."

Danielle azt is eláárulta, hogy korábban rendőrként dolgozott, ahol frusztrálta az, hogy mindig vékonynak kell lennie, hiszen milyen gáz lenne, ha nagyobb egyenruhát kellene kérnie. Elmesélte azt is, hogy önbizalma mélyponton volt, miután évekig próbált vékony lenni.

Amikor azonban fia, Noah ötéves lett, észrevett egy hirdetést a Facebookon egy önbizalomnövelő workshopról, amelyet egy plusz méretű modellmenedzsment cég vezetett, és úgy döntött, hogy jelentkezik. Ekkor változott meg Danielle élete írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.