Borzalmas iskolai bántalmazás Nógrádban: kisebb társát ütötte, rúgta egy tinédzser

Forrás: Thinkstock -
Karancskeszi iskolai bántalmazás bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nógrád megyei Karancskeszin egy hetedikes brutálisan megverte és megrugdosta egy harmadikos társát a hétvégén. Ugyanitt történt egy másik sokkoló eset, amikor az általános iskola folyosóján egy iskolaőr és egy idősebb diák verekedett össze. Úgy tudni, a rendőrök tudják, kik verekedtek össze és már a nyomozás is megkezdődött mindkét ügyben.

A hetedikes gyerek erőszakos viselkedéséről mobilfelvétel is készült, a szemtanúk pedig elmondták, a nagyobb fiú csak akkor hagyta abba kisebb társa bántalmazását, amikor odaszaladt hozzá egy másik kisfiú, a testvére és megvédte.

"Nemcsak a verekedésben résztvevők sérülnek ilyenkor, hanem azok is, akik szemlélői voltak az erőszakos eseménynek" - idézi az üggyel kapcsolatban Sofi Gyula, igazságügyi mentálhigiénés szakértőt a Blikk.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Hasonló döbbenetes eset történt idén januárban, amikor bicskával támadt osztálytársaira a 17 éves tinédzser.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.