"Nagy az öröm!" - Hosszú Katinka óriási hírt osztott meg rajongóival - Fotó

Fotó: Koncz Márton / Travelo -
fotó örömhír Hosszú Katinka Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka örömhírt osztott meg rajongóival Instagram oldalán. Az EB-bronzérmes úszó, Gyurta Gergely átigazolt az IronSwim csapatához, így Katinkával együtt készülhet az idei megmérettetésekre. 

Hosszú Katinka úszócsapata új taggal bővült. Instagram oldalán közös képpel tudatta a követőivel, hogy Gyurta Gergellyel erősödik az IronSwim egyesület. Gyurta Dani öccse eltökélt, és mindent megtesz annak érdekében, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsa a közelgő világbajnokságon.

"Nagy az öröm! Gyurta Gege immár az @ironswimteam tagja! Együtt nyomjuk a felkészülést!" - írta az olimpiai bajnok úszónő.

Nemrég azonban Katinka egy szomorú hírt is megosztott a közösségi média oldalán, amelyben arról mesélt, hogy ételmérgezés miatt nem tud indulni a nizzai versenyen. Azzal kapcsolatban is felröppentek a pletykák, hogy Hosszú Katinka még idén visszavonul, de az úszónő cáfolta ezt az állítást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.