élő Barbie baba műtét Barbie baba mellnagyobbítás Pamela Anderson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már eddig sem sajnálta a pénzt a plasztikai beavatkozásokra az a nő, aki most hatalmas átalakuláson szeretne átesni. Az amerikai hölgy ugyanis idoljává, Pamela Andersonná szeretné műttetni magát.

A Los Angelesben élő Marcela Iglesias eddig több mint 60 ezer fontot, azaz 26 és fél millió forintot költött plasztikára. Egész életében arra törekedett, hogy úgy nézzen ki, mint egy Barbie baba és nem riadt vissza semmilyen szépészeti beavatkozástól. Marcela azonban most egy teljesen új, nagyszabású ötlettel állt elő.

Iglesias ugyanis elhatározta, hogy Pamela Andersonná operáltatja magát. Az amerikai nőnek ugyanis az egykori szexszimbólum, a Baywatch sztárja a példaképe, és szeretne rá mindenben hasonlítani. Legelőször egy mellnagyobbító műtétet szeretne elvégeztetni, ami az előzetes számítások szerint közel 5 millió forintos beavatkozás lenne – írja a DailyStar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.