Milliókat keres az a modell, aki átlagos nőből élő Barbie-babává plasztikáztatta magát - Fotó

plasztikai műtét modell fotó Barbie-baba átalakulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután Grace Taylor elveszítette a munkáját a koronavírus-járvány alatt, gondolt egy nagyot és élő Barbie-babává plasztikáztatta magát. 

Grace Taylor 2020 márciusában vesztette el a munkáját, s mivel fizetnie kellett a jelzáloghitelt és nem nagyon volt esélye egy normális állásra, ezért úgy döntött, hogy a felnőtt iparban próbál szerencsét. Ahhoz azonban, hogy valóban sikeres legyen, számos plasztikai beavatkozáson esett át a 29 éves nő, aki mindig is rajongott a Barbie-babákért. Összesen 13 millió forintot költött mellnagyobbításra, szájfeltöltésre és arcának átszabására, ez végül meghozta a sikert számára - írja a The Sun.

Elképesztő átalakuláson ment át Grace Taylor. Forrás: mediadrumworld / @maddisonfox_/mediadrumworld / @maddisonfox_/Mediadrumworld / @Maddisonfox_

Grace jelenleg Maddison Fox néven gyárt tartalmakat és csaknem évi 52 millió forintot keres. Munkásságának első évében már két díjat is bezsebelhetett, ő lett a legjobb újonc és övé lett a "Day Babe" díj is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.