Se veled, se nélküled szerelmi drámát dolgoz fel Janicsák Veca legújabb dala, melyet az M2 Petőfi TV FRISS című műsorában is bemutatott. Az énekesnő először beszélt arról, hogy a dalszerzés mellett jelenleg egy könyvön dolgozik.

Janicsák Veca olyan személyes albummal tért vissza a könnyűzenei életbe, amit egy viharos, érzelmi időszak ihletett. Az énekesnőt súlyos betegsége és válása inspirálta arra, hogy mélyebb hangvételű dalokkal szóljon rajongóihoz és sorstársaihoz. A korong első, bemutatkozó dalához, a Gravitációhoz tartozó klip az M2 Petőfi TV-ben is debütált, ahol interjúban mesélt a szerzemény születéséről.

Forrás: Janicsák Regina

„A klipben azt szerettük volna megmutatni, hogy legtöbbször, ha problémába ütközünk, önmagunk legnagyobb ellenségei vagyunk. A videó végén ezért el is dobom a bokszkesztyűt, ami azt jelképezi, hogy nem küzdök már többé magammal, ezáltal egy sokkal békésebb, letisztultabb időszak következik az életemben" – mondta el Veca és elárulta az új dalok mellett könyvírásba is belekezdett.