Janicsák Veca: "Ha problémába ütközünk, önmagunk legnagyobb ellenségei vagyunk"

Forrás: Janicsák Regina -
betegség válás könyv Janicsák Veca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Se veled, se nélküled szerelmi drámát dolgoz fel Janicsák Veca legújabb dala, melyet az M2 Petőfi TV FRISS című műsorában is bemutatott. Az énekesnő először beszélt arról, hogy a dalszerzés mellett jelenleg egy könyvön dolgozik.

Janicsák Veca olyan személyes albummal tért vissza a könnyűzenei életbe, amit egy viharos, érzelmi időszak ihletett. Az énekesnőt súlyos betegsége és válása inspirálta arra, hogy mélyebb hangvételű dalokkal szóljon rajongóihoz és sorstársaihoz. A korong első, bemutatkozó dalához, a Gravitációhoz tartozó klip az M2 Petőfi TV-ben is debütált, ahol interjúban mesélt a szerzemény születéséről.

Forrás: Janicsák Regina

„A klipben azt szerettük volna megmutatni, hogy legtöbbször, ha problémába ütközünk, önmagunk legnagyobb ellenségei vagyunk. A videó végén ezért el is dobom a bokszkesztyűt, ami azt jelképezi, hogy nem küzdök már többé magammal, ezáltal egy sokkal békésebb, letisztultabb időszak következik az életemben" – mondta el Veca és elárulta az új dalok mellett könyvírásba is belekezdett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.