Orosz-ukrán háború Berki Mazsi Majka Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sírva jelentkezett be az Instagramon Mazsi, akit - a legtöbbünkhöz hasonlóan - nagyon megérint az ukrán-orosz helyzet. A helyszínen készült felvételektől teljesen összeomlott.

"Őszintén, nem igazán szerettem volna erről beszélni, de most sok kép a szemem elé került, a Vajna Timi által kitett videó is, hogy az újszülöttek nem tudnak kórházban lenni...
Úgyhogy arra kérek mindenkit, hogy csak egy imát mondjon el mindenki, mindenkiért. 2022-ben nem tudom, hogy tarthat itt a világ, és bele sem tudok gondolni, hogy mi lesz a gyerekeinkkel a jövőben.
Mindenkit tényleg csak arra kérek, hogy mondjunk el ezekért az emberekért egy imát... Ha csak ennyivel segíthetünk, segítsünk..." - idiézi Mazsit a Ripost.

Forrás: Instagram/ berkimazsi

Mazsi arról is beszélt, hogy mennyire hálás a családja és a saját egészségéért, hogy tető van a fejük felett, hogy tud mit enni és inni, mosolyogni, nevetni, hogy megölelheti a szeretteit.

Az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban Majka is megszólalt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.